Abdai Lovas Egyesület

elado

 
Menü
 

 


Köszönjük szépen a részvételt a hétvégi versenyen!


Eredmények, képek a hírekben

Következő versenyek

 

Nemzetközi

 

A kategóriás

 

B kategóriás


C kategóriás

 

Fogathajtásról, lovakról
 
Érdekességek
 
Rendezvényeink
 

Ötletbörze

[15-1]

2010.01.29. 18:35 Idézet
Heny

szerintem kicsit színesebb oldalt is csinálhatnál (csinálhatnátok)!!!


2008.11.16. 08:34 Idézet

Ez is egy nézőpont, de a Menüpont neve Ötletbörze. A névtelen ötlete is jó lehet, de mégjobb lenne ha aláírná / hitelesebb lenne /. Az idő jó tanító majd meglátjuk.

Katona Feri


2008.11.15. 18:57 Idézet

Folyton fújjátok hogy így kéne meg úgy.Meg ugyanazt magyarázzátok egymásnak.Mindenki döntse el, hogy érdekli e a díjhajtás vagy nem. Ha igen akkor fogadjon edzőt aki segít neki.Már nem kell érte milliókat fizetni.


2008.11.15. 12:55 Idézet

Ez a nyílt edzés  Phalmán már a tavalyi évben is elindult. Akik ott voltunk a versenyt megelőző napon kint gyakoroltunk a pályán és ott bárkit megkértél segített ( a bárki alatt hajtókat, bírókat értek). Szerintem senki sem zárkózik el attól hogy segítseg a másiknak. Legalábbis én így ismertem meg itt a fogathajtásban az embereket.

Adri


2008.11.15. 08:16 Idézet

Szia Bandi

Ismételten visszatérnék Pannonhalmára. Az indulók negyede amatőr hajtó volt. Ezen hajtókat tudomásom szerinet nem hivatásos edzők készítették fel, hanam a barátok. Amit javasolni tudok rengeteg szakirodalom áll rendelkezésre és bizony a hosszú téli estéken olvasgatni kell ezeket. Valamint sok műsoros DVD is rendelkezésre áll. Mert ugye a házat is alapokkal kezdjük. / Ez ne legyen sértés senkinek./ Ha igény merül fel Pannonhalmán a versenyt megelőző nap egy nyílt edzést, továbbképzést szakember segítségével fel tudok ajánlani. Egy kis tanulás meg egy-két edzés és jöhet a vizsga. A lehetőség ELINDULT.

Katona Feri


2008.11.14. 19:24 Idézet

Szia Feri!

Eggyetértek veled,remélem jövőre is megrendezed Pannonhalmán a versenyt!Mi is szeretnénk ugyanigy díj,akadály hajtást egy nap.De az amatőr hajtókat addig megkéne tanitani az alap kiképzésre,a dilyhajtó feladatok végrehajtására,különben csak a B-katosok fognak megint  versenyezni.Ami nem baj,de akkor nem C-kategóriás versenyt rendezel,hanem megint B-set!Én nem hinném,hogy sokan igyekeznének a B-kategóriába ennek anyagi okai vannak,ezért versenyez sok tehetséges,szorgalmas ember inkább az amatőrbe!Kérdezem tőled az amatőr hogy fogja magától megtanulni a legfontosabb dolgot a díjhajtást ,amikor 80%-a a szárkezelést,és az alap kiképzést sem ismeri?

üdv:Bandi


2008.11.14. 08:19 Idézet

Névtelen irónak.

Meg lett említve a Pannonhalma. Erről konkrétan egy-két dolog mivel én renedeztem. A verseny a C kat versenyszabályzathoz igazodva került megrendezésre. A Ckat.-nál is lehet kérni díjhajtást, ami itt is volt. A versenyre jelentkezett sok amatőr hajtó is, igaz az utolsó pillanatban visszaléptek,ez a Bkat. ra is igaz. De azért szeretném megjegyezni, hogy a megjelent amatőr hajtók becsülettel helytálltak, néha megelőzve a Bkat. hajtót. A rendezvény célja volt az ismeretszerzés, edzés, betekintés a hivatalos veresenyek világába. De azt hidd el, hogyha versenyt rendezel oda versenyző kell és így elkerülhetetlen, hogy eggyütt versenyezzen A,B,C Kategória.A külön versenyzésről annyit, hogy az egy plussz költség, ez itt úgy lett áthidalva, hogy mindenki megkapta a napi teljesítményéről az értékelést, valamint egy apró jelképes ajándékot. Ezek tudatában szeretném 2009-ben is megrendezni a pannonhalmi fordulót. Remélem az amatőr hajtók ismét jelentkeznek és előbb vagy utóbb a B kat. ban fogjuk őket látni. Egy fontos, amit nem szabad feledni: A fogathajtás alapja a díjhajtás. Remélem az ilyen tipusú versenyeket az idő majd fogja igazolni.

Katona Feri


2008.11.13. 19:49 Idézet

Szerintem Abdán,börcsön,Pannonhalmán nem volt külön kategória,hisz a C- itt nem is létezik!!

 


2008.11.13. 19:16 Idézet

Szerintem azt nem kellene erőltetni hogy a C kategóriáson ne is indulhassanak a B-sek. Csak persze külön kategóriába. Ez már jó pár helyen megfelelően bevált.


2008.11.13. 18:42 Idézet

De ez összefogás nélkül nem megy!Továbbá oktatásokat ,edzőtáborokat kéne szervezni,mert magától nem sok ember tanul meg hajtani!Megkéne beszélni ki akar,tud C-kat versenyt rendezni,mert a Pannonhalmi,Abdai az nem C-kat ezeket a B-kategóriásoknak szervezték!

Bandi


2008.11.13. 18:35 Idézet

Szia Feri!

Szerintem a falunapi versenyeknek nem kell C-kat nak lenni!Hiszen te is tudod,hogy mennyivel többe kerül a megrendezése.Kellenek a falunapi versenyek,hogy megszerettessék az emberekkel a fogathajtást,és az 65éves Pista bácsi is hajthasson aki nem fog levizsgázni!És ezek a lótartó emberek fizetik be a belépőt a B-kat versenyekre,ahol csak a tehetősebb bemberkék versenyezhetnek!Ezért kéne a kettő között létrehozni egy C-kategóriát! 


2008.11.13. 15:25 Idézet

Szia Bandi

Örülök, hogy tetszik a felvetés, de azért egy-két dolgot megítélésem szerint tisztázni kell. A falu napi rendezvény nem lehet azonos egy C kat. versennyel,/ bár ez lenne a cél/ .Egy falunapon alkalmazkodni lehetne a versenyszabályzathoz, ahol az alapokat meglehetne tanulni. Ha a szabályzatot megpróbálva vagy ahoz igazodva kerül megrendezésre a verseny az már siker. Természatesen ehez partnernek kell lenni minden résztvevőnek, valamint a rendezőnek. Ezek  tudatában kellene tenni valamit.

Katona Feri


2008.11.11. 19:38 Idézet

Kedves Bandi!

A C kategóriás vizsga ilyen kezdeményezésnek indult, mert ha jól tudom nem lett volna olyan nagy összeg. Reméljük a következő szezon előtt megvalósul.

Adri


2008.11.11. 17:54 Idézet

Szia Katona Feri!

Örülök,hogy elinditottál valamit a fogatosok között!Egy javaslat:Szerintem a C-kategóriát kéna felkarolni, összefogni,összehívni azokat akik akarnak tenni a fogathajtásért!A falunapi ,konbinált se maraton,se akadály vadhajtók,és a B-kat között kéne egy C-kategóriát létrehozni.Először is hajtó vizsga,de nem pénzbeszedésre gondolok,hanem elméleti,gyakorlati oktatás,majd vizsga (dijhajtás,akadályhajtás)!Utánna megfelelő körülmények között versenyek rendezése.pl:délelőtt dijhajtás,délután akadályhajtás,én legalább is ilyen versenyt szeretnék rendezni jövőre,ahol számitanék a B-kat versenyzőire is hiszen tőlük lehet tanulni,természetesen külön dijazva öket!

Üdv:Bandi


2008.11.03. 19:13 Idézet

Sziasztok!

A hozzászolásokat olvasgatva olvasok olyat, hogy így meg úgy kellene versenyt rendezni, meg hogy kombinált vagy vadász, netán akadály vagy csak maraton. Javaslom, hogy közösen ötletekkel itt az oldalon állítsunk össze egy egynapos programot, hogy ki mit szeretne látni ezen a napon. Hátha valamelyik versenyrendező segítségnek veszi és él a lehetőséggel. De ha nem akkor gondolatban volt egy verseny.

Az ötleteknél figyelembe kellene venni elsősorban az anyagi lehetőségeket, meg természetesen a hajtók lehetőségeit, valamint igényeit.Természetesen a lovak védelme is legyen a szemünk előtt.

Katona Feri

 

Szerintem ezt folytassuk itt

 

(Adri)


[15-1]

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

lo80

 

Aug. 8.Új hír került fel

Júli. 27. Új hír került fel, számos menüpont megújult.

Aug. 4.Új hír került fel

 

 

 

 
Chat
Ismét írhat mindenki a chat-be, nem csak a regisztráltak.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
 
Indulás: 2007-01-11
 
látogató olvassa a lapot.

A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK